maanantai 8. syyskuuta 2014

Mikä kesä!

Nyt, kun koulukin on jo taas alkanut, on pakko tunnustaa, että kesä taitaa olla takana. Onneksi sentään syyssäät on tänä vuonna olleet toistaiseksi aivan loistavia, joten ei vuodenajan vaihtuminen ainakaan vielä kovin paljon sureta. Nyt kuitenkin on vuorossa hiukan katsomista taaksepäin ja fiilistelyä viime kesästä.

 photo kesauml1_zps72d0fe4c.jpg

Mökillä tuli vietettyä muutama viikonloppu pitkin kesää. Siellä kyllä pääsee kunnon maaseututunnelmaan, vaikkei kovin kaukana kaupungista ollakaan. Jotenkin siellä vaan ympäristö on kyllä tosi ihana ja rauhoittava.

 photo kesauml2_zps0bfb129f.jpg

Kesään kuului myös ihan järjettömästi herkuttelua. Tuntuu, että tässä on nyt monta kuukautta yhtä syömistä takana, mutta ihanaahan se on :D Ja onneksi mun herkkuihin kuuluu monia terveellisiäkin asioita, eikä vaan noita jätskejä ja pullia.

 photo kesauml4_zps9a91b702.jpg

Tänä kesänä oon ehtinyt myöskin matkailla uskomattoman paljon. Heti, kun tenteistä oli keväällä selvitty, käväisin Lissabonissa ja nyt loppukesästä vielä Lontoossa ja Tukholmassakin. Ihania reissuja kaikki. Onneksi nyt oli mahdollisuus näihin!

 photo kesauml3_zps20d053ec.jpg

Täytyy sanoa, että mun kesä oli yksi loistavimpia ikinä! Ekaa kertaa vuosiin, mulla oli kohtalaisen paljon lomaakin, mikä tietty osaltaa vaikutti asiaan, mutta muutenkin kesä oli täynnä kaikkea ihanaa! Nyt kuvia selaillessani huomaan, kuinka paljon tässä tosiaan on kaikkea tullut ehdittyäkään. Parasta!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! <3 :) En pääse yli sinun koirasi söpöydestä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin on vaikea kyl välillä kestää sitä vaikka näenkin tota pikkumiestä joka päivä :DD

   Poista
 2. Ai ettö ihana koira! Näyttää just samalta kun mun äidin chihuahua, väri ja kaikki :) ja hauska blogikin sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo on toi Rico kyllä aikamoinen vauva. Ois hauska nähdä hänen kaksoisolentonsa :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)