keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Lontoo-tietäjät hoi!

En ookaan vielä aiemmin fiilistellyt täällä yhtä juttua. Nimittäin oon ens viikolla menossa Lontooseen!! Olen ollut kyseisessä kaupungissa vain kerran aiemmin ja niin pienenä, etten juurikaan siitä mitään muista. Oon siis todellakin innoissani!Suunnitelmia on matkalle jo tehtynä, mutta etten missaa jotakin tärkeää, niin kertokaa, mikä teidän mielestä on must-see! Varsinkin jos tiedossa on jotakin perus turistikohteiden ulkopuolista, otan vinkit todella mielelläni vastaan. Mitä kannattaa mennä katsomaan?

Kuva

2 kommenttia:

 1. Meidän blogista Lontoo-tagin alta löytyy paljon tietoa kaupungista :D Must see on tietty Big penan, London eyen ja Tower bridgen lisäksi kaikki puistot! Regent's park, Hyde park ja st James park on ihan loistavia piknik paikkoja. Primrose hill on nätti ja siitä kun kävelee kanalia pitkin Camdeniin, näkee hieman erilaista Lontoota. Jos katukaupat kiinnostaa (samat tuotteet mitä esim ebay on pullollaan) kannattaa just tosiaan Camdeniin mennä ja viikonloppuna Brick Lanelle markkinoille. Soho/China town alueelta löytyy hyviä ruokapaikkoja (kiinalaista, aasialaista), mutta pubiruoka on ihan must! Helppoja paikkoja "aloittaa" pubissa syöminen on Wertherspoon ketjut. Ne on isoja ja ihan ok pubeja. Yksi on ainakin Oxford Streetin Hyde Parkin päässä ja Sohosta löytyy myös. Eat ja Pret a manger on hyviä take away kahvi/eväspaikkoja..

  Jos on nätit ilmat mä jättäisin kaikki museot käymättä :D Jos on pakko valita yksi, menisin National Galleryy, jossa on sellaisia tauluja, joita jopa minä tunnistin. Victoria&Albert museosta löytyy (tai ainakin joskus löytyi) muotiaiheinen näyttely ja mielenkiintoisia valokuvanäyttelyitä. British museum on aika kökkö, pelkkiä rikkinäisiä purkkeja ja luita :D:D (jotkut toki siitäkin pitää)

  Shoppailusta sen verran, että Primarkiin kannattaa suunnata heti aamulla sen auetessa. Oxfrod Streetillä parhaat kaupat, VS löytyy New Bond Streetiltä siitä ihan läheltä. Myös Westfield ostoskeskus on hyvä valinta :) (Se uudempi, joka on idässä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon! Kävinkin myös teidän blogin puolella jo hiukan selailemassa, kun tiesin, et sieltä tuota lontootietoutta löytyy :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)