sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

On syksy vielä kaukana, ei syytä huoleen

Heippa pitkästä aikaa! Kesä tuntuu olevan aina jotenkin sellaista aikaa, että ne hetket, jolloin ei ole töissä, kuluu kyllä sitten ihan jossain muualla kuin tietokoneen äärellä. Nytkin oon huiveloinut ties missä menoissa kaiken vapaa-aikani ja alkaakin olla yhtäkkiä jo melkein juhannus! Oon tässä kyllä miettinyt, että työnteko vie ihan liikaa aikaa elämässä. Tätäkö se aikuisuus sitten on :D

 photo P8071320.jpg photo IMG_3034.jpg

Välillä sitä kyllä toivoo, että vuorokaudessa olis vähän enemmän tunteja. Suunnitelmia tällekin kesälle on taas kehittynyt noin sata kertaa enemmän kuin fyysisesti on mahdollista toteuttaa. Toivottavasti kuitenkin ainakin jonkinmoinen osa niistä tulee oikeastikin tehtyä. Kesällä kerrankin tapahtuisi paljon, joten sääli, ettei kaikkeen vaan voi venyä!

DSC_4306P6041519

Katselin läpi vanhoja kesäkuvia ja muutama tässäkin postauksessa esiintyvä yksilö on jo jostain viiden vuoden takaa. Moni asia on muuttunut niistä ajoista, mutta kyllä se kesän ihanuus vaan vuodesta toiseen säilyy samana. Nyt sitten vielä muutamat työpäivät alta pois ja päästään jo sen juhannuksen viettoon. On tää vaan aika kivaa!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, mutta sanaa syksy ei saa mainita alkukesästä. #kesäfani

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)