sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Ihmeiden aika ei ole ohi

Huomaatteko mikä ihme täällä onkaan tapahtunut? Blogin ulkoasuhan on on tosiaan kokenut pientä päivitystä ekaa kertaa suunnilleen ikuisuuteen, kun päätin, että pystyn lopultakin luopumaan mun vanhasta rakkaasta bannerista. Vanha ulkoasu palveli hyvin viimeiset pari vuotta, mutta nyt alkoi olla korkea aika katsella vähän jotain muutakin!

 photo IMG_5489-1-1.jpg photo IMG_5467Kopio.jpg

Vai pitäskö kuitenkin palata noihin alkuaikojen bannereihin (tai mites toi kilometrinimi :D)? Nämä ylläolevat yksilöt taitaa siis olla jostain vuodelta 2009 mun bloggaamisajan alkutaipaleelta. Melkein kyllä kauhistuttaa, miten paljon aikaa onkaan kulunut siitä, kun joskus aikoinaan ajattelin kokeilla, mitä tää bloggaaminen oikein on. En olis ehkä sillon uskonut, että tällä tiellä ollaan vieläkin! Mutta onneksi ollaan.

Nyt siis tällasilla layouteilla eteenpäin! Mitäs tykkäätte?

4 kommenttia:

 1. Ihanainen sivu.
  Äiti

  VastaaPoista
 2. Kiva ulkoasu, tykkään kovasti! Ainoa mikä osui "pahasti silmään", on se, että yhdellä sivulla voisi olla enemmän kuin yksi postaus, sillä esimerkiksi kaikki tunnisteet jatkuvat niin alas, että sivu jää muuten ihan tyhjäksi. Mutta jään mielenkiinnolla seurailemaan, ja tämäkin on vähän makuasia :D

  http://dailyxdreamer.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtaakohan olla joku bugi ollut, koska pitäs kyllä näkyä enemmän tekstejä kerralla... Tutkailen asiaa :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)