maanantai 17. maaliskuuta 2014

Top Coat Trio

Heippa! Kynsijuttuja tänään. Nimittäinkin (kuten saattaa blogissakin ihan pari kertaa jo olla tullut ilmi) tykkään kokeilla kaikenlaisia kynsijuttuja. Kuitenkin mun mielestä, kun kerran jaksaa näperrellä jotain kynsiin, sen täytyy kyllä sitten pysyäkin paikallaan enemmän kuin päivän.

 photo DSC_5525_zpsf6149b2b.jpg

Ostin kokeiluun Kissin kolmen päällyslakan paketin, joka sisälsi kolme erilaista lakkavaihtoehtoa. En oo tainnut ikinä aiemmin käyttää kyseistä merkkiä, mutta ainakin tän parin päivän kokeilun perusteella vaikuttaa laadukkaalta. Levittyi ihanan siististi, kuivui äkkiä ja pinta tuntuu kivan sileältä.


 photo DSC_5531_zpsd1d5d922.jpg

Niin ja sitten niihin erilaisiin lakkoihin. Ei oo edes totta, miten vaikea noita oli saada näkymään kuvassa! Seuraavana kuitenkin jonkinlaista havainnointimateriaalia.


 photo DSC_5549_zps213df852.jpg

Pikkusormessa on siis ihan tavallinen kiiltävä päällyslakka, siitä ei sen enempää. Kaksi erikoisempaa versiota onkin sitten näytillä muissa kynsissä. Keskimmäinen Shimmer-lakka siis jättää hieman hileiseltä näyttävän vaikutelman, josta tykkäsin tosi kovasti! Viimeisenä paketissa oli vielä mattalakka, jonka kohdalla olisin ehkä kaivannut vielä vahvempaa vaikutusta. Lakka vei kyllä osan kiillosta, mutta olisin ehkä kaivannut vielä selvempää eroa.


Kaiken kaikkiaan paketti oli kuitenkin näppärä ja jokainen tulee varmasti käytetyksi. Kokonaisuutena pisteet multa ovat kyllä korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)