tiistai 29. toukokuuta 2012

Tutorial: Väriä silmämeikkiin

Noniin, heippa kaikille! Tänään on luvassa pitkästä aikaa hiukan meikkijuttua. Multa on pyydetty tutoriaalia värikästä meikkiä varten ja ajattelin nyt sitten toteuttaa sellaisen. Inspiraationa tähän toimivat Diorin kevätnäytöksen pirteät meikit, joista sovelsin arkikäyttöönkin hieman näppärämmin käyvän yksinkertaisen version.

meikki

Silmissä on toteutettu yksinkertainen smokey eye -tyylinen varjostus. Tämä toimii siis seuraavasti: ensin koko liikkuva luomi on vedetty valkoisella luomivärillä, sen jälkeen luomivako elikkä tuo syvin kohta silmän ympärillä on varjostettu tummansinisellä ja tämän tumminnan värin rajat on häivytelty vaaleamman sinisen sävyllä. En menanut saada esimerkiksi mitään järkevää kuvaa, mutta toivottavasti saatte tästä selvää! Alla selvennykseksi, miltä tässä käytetyt sinisen sävyt näyttävät paletissa, jotta on hiukan helpompi saada käsitystä.


silmä
IMG_4637

Lopuksi yläluomille on vedetty mustat nestemeiset rajaukset ja heitetty päälle kunnon kerros ripsiväriä. Alaluomi sen sijaan on tässä säilytetty muutoin täysin puhtana, mutta rajasin ulkokulmia hieman vaaleanruskealla kajalilla, jotta silmät tulevat esille paremmin. Huulille on valittuna hieman hillitympi sävy kuin inspiraatiokuvissa, mutta alkuperäisen idean lailla huulet on säilytetty mattana ja sama kontrasti silmien ja huulten värin välillä löytyy, joskin vain hillitymmässä mittakaavassa.


IMG_4645 copyIMG_4648

Noniin eli kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä oli tässä. Kuvissa vaaleita sävyjä on harmillisen vaikea saada esille, mutta uskon pääasian kuitenkin välittyvän. Itse olen aina ollut aika klassisen meikin ystäviä, mutta tämän kokeilun jälkeen voin todeta, että ihan hyvin voisin käyttää tätä lookia muulloinkin. Taidanpa koittaa tätä myös muissa väreissä vielä kesän aikana!

Toivottavasti tykkäsitte tästä! Inspiskuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)