torstai 31. toukokuuta 2012

Kekkonen ja kakkonen

Helouu! Pari toisiinsa liittymätöntä asiaa tänään tässä teille tarjoillaan nyt. Ensimmäiseksi tahdon sanoa pari sanaa Naantalin Emma-teatterin tän kesän näytelmästä, joka on siis nimeltään Kekkonen. Satuin pääsemään eilen ennakkonäytökeen katsomaan kyseisen esityksen ja vaikka en uskonut, että tää ehkä olis ihan mua varten niin itse asiassa kyllä se sitten olikin :D Tosi hauskoja juttuja ja sai nauraa monet kerrat!


IMG_4663 copy

Ja sitten siihen kakkosasiaan. Saanko esitellä mun vapaaillan tuloksen! Tittitidii, lakkailin eilen mun kynnet ihan ajan kanssa. Joskus aikoinaan jaksoin aina vääntää ties mitä koristuksia, mutta nykyisin se on jäänyt ja perus yhden värin lakkaus on laiskurille helpompaa. Nytpä kuitenkin oli aikaa, joten kikkailin hiukan enemmän. Mun mielestä ainakin tuli aikas hauskat!


IMG_4665 copy

Mutta eipä tänään muuta. Illemmalla olis vielä luvassa juoruiluhetki koulukaverin kanssa, jota en ookkaan liian pitkään aikaan nähnyt, kun meidän opiskelut ja tenttipäivät on mennyt ihan ristiin! Ihana päästä välillä vähän päivittämään kuulumisia :) Palailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)