maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vujut&Sillis 2012

Moi! Nyt on kaikki miljoonat vuosijuhla- ja silliskuvat jossakin järjestyksessä joten pystyn hieman sanomaankin jotakin tästä kaikesta :D Perjantaina oli siis varsinainen vuosijuhlapäivä ja tytöt sai leikkiä kerrankin hiukan prinsessaleikkejä. Oli ihanaa ruokaa, hyvää seuraa, vanhoja ja uusia ystäviä sekä paljon naurua, tanssia, kauniita tyttöjä ja komeita miehiä. Käy!


vuju

Lauantaina toi etiketti sitten oli jo heitetty jonnekin kauas näkymättömiin ja jatkettiin Mexico-silliksen merkeissä. Tänä vuonna nää bileet oli tosi hyvin järjestetty ja oli hyvät ohjelmat, tarjoilut ja bändi veti hyvin. Kaiken kaikkiaan aamun väsymyksen jälkeen oli sielläki todella hauskaa!

sillis

Arvatkaa vaan tuntuiko karulta tän kaiken jälkeen tänään raahautua ruotsin sanakokeeseen. Voin kertoa, että siis aivan älyttömän. Siitäkin huolimatta, että tämä mummo jätti sunnuntain juhlat väliin :D Noo nyt kuitenkin pakko taas palata arkeen pariksi päiväksi ennen pääsiäislomaa ja Turkua ja ihania kavereita siellä pitkästä aikaa :) Palataan!

4 kommenttia:

 1. aivan ihana tää sun blogi :) tykkään kans kamalasti sun tyylistä ;D

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Derya: Oi kiitos paljon kehuista <3

  VastaaPoista
 3. Oh la la mikä leidi! :)

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)