tiistai 17. huhtikuuta 2012

Melkein kuin matkalla

Olen ilmeisesti valittanut mun matkakuumetta riittävästi, kun tieto siitä on jo kirinyt myös  Lehtikuningas -sivuston väelle. Sain nimittäin mahdollisuuden helpottaa (okei, oikeasti ihan varmaan vaan pahentaa :D) mun matkakuumetta  Mondo -lehden parissa.


DSC_3737 copy

Olen lueskellut tätä kyseistä lehteä satunnaisesti aiemminkin ja mielestäni tämä on ihan suomenkielisten matkailulehtien ykkönen. Ihania kuvia, hyvin kirjoitettuja juttuja, kivoja matkavinkkejä ja kaiken kaikkiaan eri kohteita todella monipuolisesti. Ennen tämän lehden lukemista en ollut esimerkiksi juurikaan kiinnostunut Via Baltica autoreitistä, mutta ylläristi nyt se kuulostaa ihan sellaiselta jutulta, mihin ois todellakin päästävä :D


DSC_3742 copy
DSC_3743 copy
DSC_3745 copy
DSC_3740_edited-1

No pääsinpä nyt matkalle tai en ainakin tän parissa oi ihana hiukan fiilistellä niin kauko kuin lähimaitakin. Tää lehti meni kyllä niiden joukkoon, jotka jää talteen myöhempiä aikoja varten. Ties vaikka kohta lähtisin kiertämään ton Brasilian tästä joutessani. Okei, siihen saattaa mennä vielä hetki, mutta on hyvä olla varautunut. No mutta eipä auta, nyt on pakko lopettaa fiilistelyt ainakin seuraavaan numeroon saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)