sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Ken on heistä kaikkein kaunein...

Olin joskus aikoinaan tosi innostunut missikisoista. Nykyään kuitenkin tuntuu, että noiden kisojen taso on mennyt jonnekin miinuksen puolelle ja missit laitetaan ihan tajuttoman epäonnistuneesti. Oikeasti viimeinen niitti oli, kun näin seuraavan kuvan Iltalehden sivuilla. Voi hyvää päivää, mitkä kammottavat kampaukset! Tulee enemmänkin mieleen muumien noita kuin suomen kauneimman naisen kruunusta kilpaileva neitokainen.


Jotenkin tällaset kauneuskisat on menettänyt merkityksensä. Ehkä se johtuu siitä, että naiset vaan laittautuu nykyään paremmin, eikä missit enää mitenkään erotu "normaali ihmisistä". Musta nimittäin ainakin tuntuu, että ihan kadulla tulee vastaan vähintään yhtä kauniita ihmisiä kuin nämä kisailijatkin. En sano sitä, etteikö kisoissa olisi nättejä tyttöjä, mutta toivon, että ainakin tohon meikki- ja kampauspuoleen kiinnitettäis vähän huomiota. Ei siinä kauneinkaan enää kovin hehkeältä näytä, kun on isketty harakanpesä päähän. Kiva Miss Suomen lähteä sinne kansainvälisiin kisoihin, joissa meininki on ehkä hippasen eri kun täällä meillä.

2 kommenttia:

  1. mä oon sitä mieltä, että missikisoihin ei edes halua ne kauniit ihmiset tai sitten tuomareissa on jotain vikaa, koska missifinalisteissa ei ole pitkiin aikoihin ollut ketään tosi kaunista! :D Onhan ne ihan nättejä tyttöjä, mutta ovat varmasti niin kokemattomia etteivät osaa kunnolla poseerata ja ilmeet ovat vähintäänkin outoja joissain iltapäivälehtien kuvissa yms.. Tämän vuoden missiehdokkaista en ole löytänyt oikein ketään, joka erottuisi muista edukseen.

    VastaaPoista
  2. Hanilo: Joo olen ihan samoilla linjoilla! Ehkä misseys ei enää nykymaailmassa oo se kaikkein kovin meriitti...

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)